Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sağlık turizminde Türkiye’ye ilgi büyük

Uluslararası Aestheticstanbul Sempozyumu Ülke Direktörü Op. Dr. Bülent Cihantimur:  “Dünyanın dört bir yanından sağlık turizmi ne yönelik karar vericileri ülkemizde ağırlayarak Türkiye’nin bu alandaki farkını anlatabilir, ülke ekonomisine ciddi bir katkı sağlayabiliriz”
Aestheticstanbul Sempozyumu Onursal Başkanı Prof. Dr. Foad Nahai: “Türkiye ‘dünya standartlarında cerrahi’ istenilen seviyeye yükseldi. Türkiye muhtemelen lider konumda. Hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz. Dolayısıyla Türkiye’deki plastik cerrahi seviyesinin çok yüksek olduğunu söyleyebilirim.” Estetik International ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik, dünyanın dört bir yanından estetik plastik cerrahinin ünlü isimlerini ağırlıyor.
Sempozyumda 3 gün boyunca 18 yabancı ve 6 yerli konuşmacının katılımıyla estetik plastik cerrahinin bütün konularına yer verilecek, katılımcıların tecrübelerine yeni bilgiler kazandırılması amacıyla 15 adet canlı cerrahi ve 30 adet bilimsel oturum gerçekleştirilecek. Ülke Direktörü Op. Dr. Bülent Cihantimur,  Sempozyum, sağlık turizmimizin gelişmesi için büyük bir adım anlamına geliyor” dedi. AA