Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Muş’ta elektrik akımına kapılan genç ambulans helikopterle Ankara’ya sevk edildi

Muş’ta elektrik akımına kapılarak yüksekten düşen 28 yaşındaki bir kişi, 112 Acil Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi ile Muş Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahaleler sonucunda durumu stabilize edilen hasta, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Muş'ta elektrik akımına kapılan genç

Ancak, hastada gelişen grade 5 böbrek laserasyonu nedeniyle ileri tetkik ve tedavi gereksinimi doğdu. Bu sebeple hasta, ambulans helikopterle Ankara Bilkent Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hastanın tedavisi, Ankara’da alanında uzman sağlık ekipleri tarafından sürdürülecek.

Muş İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “28 yaşındaki erkek hastamız, elektrik akımına kapılarak yüksekten düşmesi sonucu 112 ekiplerimiz tarafından Muş Devlet Hastanesine getirildi.

Muş'ta elektrik akımına kapılan genç

Yapılan müdahalelerle stabil hale getirilen hastamız, yoğun bakımda tedavi altındayken grade 5 böbrek laserasyonu gelişmesi nedeniyle ileri tetkik ve tedavi ihtiyacı doğmuştur. Bu nedenle ambulans helikopterle Ankara Bilkent Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir” ifadelerine yer verildi. (İHA)