Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gaziantep Şehir Hastanesinde 2 günde 7 bin 500 hastaya hizmet verildi

Gaziantep’te 2 gün önce hasta kabulüne başlayan Şehir Hastanesinde 2 günde 7 bin 500 hastaya ayakta poliklinik hizmeti verildiğini söyleyen Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar, “2 binin üzerinde acil başvuruları oldu. İlk açık kalp cerrahisi ameliyatını gerçekleştirdik” dedi.
9 Ekim’de açılan Gaziantep Şehir Hastanesi’nde yaklaşık 7 bin 500 hastaya ayakta poliklinik hizmeti verildiğini ve 2 binin üzerinde acil başvuruları olduğunu söyleyen Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar, “Bugün ilk kalp açık kalp cerrahisi ameliyatını gerçekleştirdik, ilk inme hastalığı dediğimiz hastanın girişimsel anjiyo işlemini gerçekleştirdik. Dün itibariyle ilk kalp anjiyosunu, koroner anjiyo dediğimiz bir kalp krizi geçirmiş bir hastamızın koroner anjiyosun ve tedavisini gerçekleştirdik” dedi.
Hasta kabulüne başlayan Gaziantep Şehir Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Merkezi ve Ana Hastane içerisinde bulunan KVC ve Onkoloji Hastanesi, Genel Hastane, Psikiyatri Hastanesi, Kadın ve Çocuk Hastanesi bölümleri yer alıyor. (İHA)