Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Epilepsi krizi geçirip motosikletten düştü; Otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu

Şişli’de bir otobüs şoförü, seyir halindeyken epilepsi krizi geçirerek motosikletten düşen genci görünce ani fren yaptı. Otobüsün ardından gelen araç sürücüsü de durunca bir başka motosiklet otomobile çarptı.

Kaza, Zincirlikuyu’da saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Şanverdi (24) arkadaşı Emre Akman’ın sürdüğü motorun arkasında seyrediyordu. Sürüş esnasında kask takmadığı öğrenilen Şanverdi epilepsi krizi geçirdi ve motosikletten yere düştü. O esnada M.K. yönetimindeki 34 HO 4001 plakalı İETT otobüsü yere düşen Şanverdi’yi son anda fark ederek ani fren yaptı.

Epilepsi krizi

Bu sırada otobüse çarpmamak için manevra yapan 70 AAJ 157 plakalı bir başka motosikletli, seyir halindeki 34 KDK 729 plakalı Ford marka kamyonete çarptı. Yaşanan olayda yaralanan olmazken, epilepsi krizi geçiren Mehmet Şanverdi kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Kazaya karışan kamyonetin sürücüsü, olayı görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Görüntü alan gazetecileri engelleyen sürücü, tehditler savurdu. Haberin detayları videoda…