Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Biyoteknoloji ile ciltte sıfır yaş etkisi

Biyoteknoloji ile kullanarak güzellik ve estetik sektöründe fark yaratan Stembio, yeni nesil cilt gençleştirme ürünü Age Zero’yu özel bir lansman ile tanıttı.

AGE ZERO’ ÖZEL BİR LANSMANLA TANITILDI

Biyoteknoloji

BİLİMİN IŞIĞINDA GÜZELLİĞE YOLCULUK

‘Bilimin ışığında güzelliğe yolculuk’ sloganıyla yaşlanma sürecinde kaybolan dokuların yenilenmesi ve kişinin kendi hücreleriyle gençleştirilmesi üzerine çalışmalar yapan Stembio, yeni ürünü ‘Age Zero’yu seçkin bilim insanları ve doktorların katılımıyla gerçekleşen özel bir geceyle Feriye Palace’ta tanıttı.

Biyoteknoloji

Gecede konuşma yapan Stembio firmasının kurucusu Kadir Özsu, misyonlarının toplum sağlığına katkı sağlamak için inovatif ve güvenilir biyoteknolojik çözümler üretmek olduğunu dile getirdi. Özsu, lansmanı yapılan Age Zero’nun uzun yıllar süren titiz araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin bir sonucu olduğunu söyledi.

Stembio CEO’su İlker Halbutoğulları ise Stembio’nun Türkiye’nin ilk ve tek hibrit hücre ve doku merkezi olma özelliğine sahip olduğunu dile getirerek, hücresel ve moleküler düzeyde dünyadaki yeni sağlık teknolojilerini Türkiye’ye kazandırmak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Biyoteknoloji

AGE ZERO’NUN ETKİLERİ VE FAYDALARI

Cildin genç davranışını ve iyileşme süreçlerini destekleyen Age Zero, doku onarımında etkili olan sinyalleri taklit ederek cildin yenilenme yeteneğini geri kazandırmayı teşvik ediyor. Ciltte aktif halde ve bol miktarda bulunan endojen kök hücreleri cildin pürüzsüz, elastik ve parlak kalmasını sağlarken, Age Zero buna zemin hazırlayacak biyoaktif sinyallerin üretilmesine katkıda bulunuyor. (HABER MERKEZİ)