Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jeoloji Mühendisi Fahri Çelik, Sedef ve Vitiligo hastalıklarına karşı krem ürettiğini iddia ediyor

Jeoloji Mühendisi Fahri Çelik, 15 yıllık deney ve araştırmalar sonucunda “Sedef” ve “Vitiligo” gibi hastalıkların çözümü için krem ürettiğini ileri sürdü. Tıbbi jeoloji dalını kullanarak ürettiği krem ile 5 kişiyi iyileştirdiğini öne süren Fahri Çelik, üniversite hayatından bu yana “Sedef” ve “Vitiligo” hastalığı için araştırmalar yaptığını belirtti.

Bu ilacı tamamen insanlar için yaptığını söyleyen Çelik, “Bu yaptığım ilaç Sedef hastalığını 15 günde, Vitiligo’yu bir ayda ve egzama’yı 10 gün içerisinde tamamen yok ediyor. Bu ilaca özel bir formül uygulayıp buldum.

Fahri Çelik

“YERALTI KAYNAKLARINDAN VE YERYÜZÜNDEKİ BİTKİLERDEN BU İLACI ÜRETTİM”

Tıbbi jeoloji dalını kullanarak yeraltı kaynaklarından ve yeryüzündeki bitkilerden bu ilacı ürettim. Bu ilaçtan istediğimiz kadar üretebiliriz. Şu an dünyada en iyi çözüm diye düşünüyorum. Sedef ve Vitiligo hastalığı dünyanın hiçbir yerinde tam olarak bir çözümü yoktur” dedi.

İçinde herhangi bir kimyasal madde bulunmadığını ve tamamen doğal ürünlerle elde edildiğini aktaran Çelik, “Bugüne kadar 10 insanda bu ilacı denedik, 5 kişinin tamamen iyileştiğini gördük. Diğer 5 kişi ilacı kullanmaya devam ediyor. Şu an kullanım aşamasındalar.

Tıbbi jeoloji dalını kullanarak üniversitede aldığım eğitimler sonucu ilacı buldum. Oksijen, hidrojen, karbon ve azot bu maddelerden hareket ederek bu hastalığın çaresini bulduğumu düşünüyorum.

Bu ilaç kullanıldıktan sonra tekrardan oluşma durumunun olacağını düşünmüyorum. Günde iki defa kullanılmakla birlikte hastalarımızın iyileşeceğini buradan bildirmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Fahri Çelik

YAREN KAYA: GÜNDE İKİ DEFA KULLANDIM VE BİR AY İÇERİSİNDE GÜZEL SONUÇ GÖRDÜM

Fahri Çelik, YAREN KAYAİlacı kullandıktan sonra iyileştiğini aktaran Vitiligo hastası Yaren Kaya, “Yüzümde bulunan sivilceler sonucu 5 ay boyunca sivilce tedavisi gördüm. Daha sonra kullandığım ilaçların yan etkisi sonucu ciğerlerimden dolayı Vitiligo hastalığına yakalandım. Doktorun verdiği kremleri kullanmama rağmen geçmedi.

Daha sonra Ankara’ya tedavi olmaya gittim, orada bana bu hastalığın çaresinin olmadığını söylediler. Fahri Çelik’in verdiği kremi kullandım. Hiçbir yan etkisini görmedim. Günde iki defa kullandım ve bir ay içerisinde güzel sonuçlar gördüm. Sürdüğüm zaman hafif kaşıntı ve yanma etkisi dışında hiçbir acı hissetmedim. Bu da iyileşmenin belirtilerinden biriymiş. Bu ilacı kullandıktan sonra daha önce güneşe çıktığımda yaşadığım kızarıklık ve kaşıntılar tamamen ortadan kalktı” diye konuştu.

Hastalığı yüzünden travma yaşadığını ve sosyal hayatını etkilediğini söyleyen Kaya, “Herkeste olduğu gibi insanların vücudunun herhangi bir yerinde en ufak bir leke bile özgüvenini ve sosyal hayatını etkilerken, ben de bu durumu yaşadım. Fakat bu ilaçtan sonra hepsi geçti. Şu an hiçbirini hatırlamıyorum bile” ifadelerinde bulundu. (İHA)